vanOmmeren-architecten

Bekijk hier al onze projecten met vanOmmeren-architecten
In Gouda is een urgent probleem: er zijn onvoldoende woningen voor jonge mensen. De gemeente erkent dit en heeft ons de kans gegeven een plan te ontwikkelen voor 200 appartementen aan de Spoorzone A1 Oost. Voor het basisplan gaan wij uit van ons 1828-concept. Het bestaat uit huurappartementen van 25 tot 50 m2 met gedeelde voorzieningen, een gezamenlijk terras en elektrische deelauto’s.

Status: In ontwikkeling

In het Scheepmakerskwartier, aan de rand van het centrum, zat een autobedrijf langs het spoor en het water. In samenwerking en overleg met de gemeente en de buurt hebben we die plek geschikt gemaakt voor woningen. In De Scheepmaker wonen nu 75 mensen in fijne appartementen. Zij delen diverse voorzieningen en natuurlijk hun liefde voor deze bijzondere plek.

Status: Verkocht en opgeleverd

Ook in Haarlem is de nood hoog. Toen ons eerste project met betaalbare woningen voor jonge woningzoekenden werd bekendgemaakt, kregen we maar liefst 10.000 reacties. Voor jonge mensen die hun eerste huis zoeken ontwikkelden we het woonconcept 1828 waarmee we in veel gemeentes bij kunnen dragen aan de oplossing van hun woonprobleem. Dit 1828-project aan de Spaarndamseweg krijgt inmiddels vorm. Hier komen 140 woningen met gedeelde voorzieningen die verhuurd gaan worden door 1828 Groep.

Status: In ontwikkeling

Ook in de regio Haarlem willen we een oplossing bieden aan woonstarters (18-28 jaar). Voor 1828 werken we aan plannen op twee locaties. Aan de Westelijke Randweg is het de bedoeling om 109 huurappartementen te realiseren volgens ons 1828-woonconcept. De belangstelling is overweldigend en we hopen dat de gemeenteraad (Bloemendaal) dat enthousiasme wil delen.

Status: In ontwikkeling

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees meer