Het woningtekort is actueler dan ooit.

Wibaut heeft een nieuw logo. Deze visuele verandering heeft te maken met de verandering in strategie van Wibaut. Ernest van der Meijde vertelt meer over die verandering.
Donderdag 8 juli was het eindelijk zover. De eerste steen voor de Zuid Schalkwijkerweg werd gelegd door Joop Tjaden – voormalig directeur en eigenaar van het bedrijf Tjaden dat lange tijd op de Zuid Schalkwijkerweg was gevestigd. Tevens was het de eerste keer dat we elkaar weer konden ontmoeten op anderhalve meter.

De oorlog in Oekraïne raakt ons diep.

Wij maken ons grote zorgen over de vluchtelingen uit Oekraïne. Zij zoeken massaal bescherming in buurlanden. Ruim 1,5 miljoen mensen zijn het land inmiddels ontvlucht. Vele anderen proberen het land te verlaten en in veiligheid te komen. Zij hebben dringend onze hulp nodig. 

Wibaut werkt dagelijks aan het realiseren van woningen voor de grote groepen mensen in Nederland die een geschikte woning hard nodig hebben. Begin maart zijn we ook een project gestart om Oekraïense vluchtelingen op te halen bij de Poolse grens en ze in het westen onderdak te verschaffen en te voorzien in de eerste levensbehoeften. Ons verzoek: help ons helpen!