Bij ons staat woongeluk voorop.

Specifieke doelgroepen hebben specifieke woonbehoeften.

Wij werken met woonconcepten. Daarmee ontwikkelen, ontwerpen en bouwen wij woningen voor die groepen die het het hardst nodig hebben. Innovatief, duurzaam en gewoon mooi. En het allerbelangrijkste is dat ze betaalbaar zijn voor de doelgroep.

Deze aanpak betekent een nieuwe benadering van woonontwikkeling: wij zoeken locaties voor zo’n woonconcept en daarmee vervullen we direct een grote woonbehoefte. Deze benadering helpt ons om werkelijk de woningnood terug te dringen. 

In onze woonconcepten staat woongeluk áltijd voorop: we vullen woningen aan met diensten die het comfort verhogen en deelvormen die mensen verbinden. 

1828: woonconcept voor jongeren

Ons concept 1828 bewijst dat het kan. Diverse gemeenten zijn enthousiast. Met gedeelde voorzieningen, oog voor milieu en natuur en een lange investeringshorizon zorgen wij met 1828 voor betaalbare woningen voor jongeren.

1828 is een woonconcept voor woonstarters tussen de 18 en 28 jaar. Een groep die vaak tussen wal en schip valt: een koopwoning is (nog) geen optie en betaalbare huurwoningen zijn zeer schaars. Op basis van dit concept ontwikkelen we gebouwen in heel Nederland. En we zijn op zoek naar meer locaties.

1828 gaat uit van één gebouw met aparte studio’s in verschillende formaten en veel gedeelde voorzieningen. Bijvoorbeeld een multimedialounge en een wasbar waar ontmoeten, socializen en de was doen bij elkaar komen. Of een gym, een gemeenschappelijk terras en een deelauto. 1828 biedt het comfort van een eigen woonruimte met het gemak van gedeelde spullen of ruimtes die je minder vaak gebruikt.

Lees alles over het concept op 1828groep.nu.

Status

In ontwikkeling op diverse locaties, waaronder Haarlem, Leidschendam, Santpoort-Noord en Gouda.

Partners

AIVM, De Wijde Blik, VKZ, Faro, Van Ommeren Architecten

Contactpersoon

NCLT: een nieuwe, collaboratieve woonvorm

Ons tweede concept is aanstaande: betaalbaar collaboratief wonen in de stad. NCLT is gebaseerd op het CLT gedachtengoed. CLT staat voor Community Land Trust en combineert individuele rechten met collectief eigendom. 

Met ons NCLT-concept zetten wij in op duurzame woongebouwen met collectiviteit. De woningen worden gemeenschappelijk eigendom, worden beheerd door en voor de gemeenschap en zijn eeuwigdurend betaalbaar.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. 

Status

In ontwikkeling

Partners

Beaumont Communicatie, Heren 5 Architecten, MHUD, Genoeg Ruimte, Dennis Tran, Els Slijkerman

Contactpersoon

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees meer