De Wijde Blik

Bekijk hier al onze projecten met De Wijde Blik
In Gouda is een urgent probleem: er zijn onvoldoende woningen voor jonge mensen. De gemeente erkent dit en heeft ons de kans gegeven een plan te ontwikkelen voor 200 appartementen aan de Spoorzone A1 Oost. Voor het basisplan gaan wij uit van ons 1828-concept. Het bestaat uit huurappartementen van 25 tot 50 m2 met gedeelde voorzieningen, een gezamenlijk terras en elektrische deelauto’s.

Status: In ontwikkeling

In het Scheepmakerskwartier, aan de rand van het centrum, zat een autobedrijf langs het spoor en het water. In samenwerking en overleg met de gemeente en de buurt hebben we die plek geschikt gemaakt voor woningen. In De Scheepmaker wonen nu 75 mensen in fijne appartementen. Zij delen diverse voorzieningen en natuurlijk hun liefde voor deze bijzondere plek.

Status: Verkocht en opgeleverd

In de metropool Amsterdam is het voor middeninkomens erg lastig aan een woning te komen. Het aanbod is nu eenmaal veel kleiner dan de vraag en de woningcorporaties richten zich vooral op de lage inkomens. Wij spannen ons er voor in om op de bijzondere plek Rijksstraatweg 125 woningen te realiseren voor het ‘middensegment’ en doen dat in nauwe samenspraak met de omwonenden in de buurt.

Status: In ontwikkeling

Ook in de regio Haarlem willen we een oplossing bieden aan woonstarters (18-28 jaar). Voor 1828 werken we aan plannen op twee locaties. Aan de Westelijke Randweg is het de bedoeling om 109 huurappartementen te realiseren volgens ons 1828-woonconcept. De belangstelling is overweldigend en we hopen dat de gemeenteraad (Bloemendaal) dat enthousiasme wil delen.

Status: In ontwikkeling

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees meer