Eric De Winter

Bekijk hier al onze projecten met Eric De Winter
In het Scheepmakerskwartier, aan de rand van het centrum, zat een autobedrijf langs het spoor en het water. In samenwerking en overleg met de gemeente en de buurt hebben we die plek geschikt gemaakt voor woningen. In De Scheepmaker wonen nu 75 mensen in fijne appartementen. Zij delen diverse voorzieningen en natuurlijk hun liefde voor deze bijzondere plek.

Status: Verkocht en opgeleverd

Ook in Haarlem is de nood hoog. Toen ons eerste project met betaalbare woningen voor jonge woningzoekenden werd bekendgemaakt, kregen we maar liefst 10.000 reacties. Voor jonge mensen die hun eerste huis zoeken ontwikkelden we het woonconcept 1828 waarmee we in veel gemeentes bij kunnen dragen aan de oplossing van hun woonprobleem. Dit 1828-project aan de Spaarndamseweg krijgt inmiddels vorm. Hier komen 140 woningen met gedeelde voorzieningen die verhuurd gaan worden door 1828 Groep.

Status: In ontwikkeling

In de metropool Amsterdam is het voor middeninkomens erg lastig aan een woning te komen. Het aanbod is nu eenmaal veel kleiner dan de vraag en de woningcorporaties richten zich vooral op de lage inkomens. Wij spannen ons er voor in om op de bijzondere plek Rijksstraatweg 125 woningen te realiseren voor het ‘middensegment’ en doen dat in nauwe samenspraak met de omwonenden in de buurt.

Status: In ontwikkeling

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees meer